Konzultace

Hledáte odpovědi na konkrétní otázky? Potřebujete vhled zkušené lektorky a podnikatelky? Chcete se výukou jazyků úspěšně živit, ale nevíte, kde začít? Máte spoustu zkušeností, ale stále to není ideální?

Na jedné konzultaci získáte informace, které jsem sama sbírala roky.

N

Učíte hlavně po večerech a už vás to vyčerpává?

N

Svému podnikání chcete dát konečně ucelený kabátek, a nevíte, jak na to?

N

Chcete do svých lekcí dostat moderní technologie a zábavu?

N

Chcete si zorganizovat rozvrh a administrativu a podnikat s lehkostí?

N

Trávíte až příliš času přípravami lekcí?

N

Rádi byste učili pouze své ideální studenty a měli jich dostatek?

Co očekávat

Pomáhám začínajícím online lektorům i těm, kteří lektorování online teprve zvažují. Přesvědčte se, jak snadné a pohodové může podnikání být.

Provedu vás začátky od založení živnostenského listu až po získávání klientů. (Takových, které si budete moct vybírat.) Zkušenějším ukážu, jak docílit plných kapacit, jak si usnadnit práci a hlavně jak být takovým lektorem, kterého si budou studenti mezi sebou doporučovat.

Nejlepším marketingem je spokojený student, který s vámi zůstane v řádech měsíců a let a bude vaši práci vychvalovat všude, kudy půjde. Pokud takové studenty chcete, musíte si uvědomit, že práce lektora není pouze znalost cizího jazyka. Obsahuje tři složky: cizí jazyk (jeho perfektní znalost), podnikání (marketing, účetnictví), lektorování (aktivity do hodin, příprava lekcí, materiály, metody). O tom všem už jste možná četli v mém e-booku Průvodce online lektora.

Pojďme se podívat přímo na vaše podnikání! Ať už máte studentů málo, nebo naopak příliš mnoho, společně vymyslíme řešení, jak pracovat méně a vydělávat více.

Jak konzultace probíhá?

N

Domluvíme se na termínu

N

Vyplníte dotazník a nasdílíte mi, jak podnikáte

N

Důkladně se připravím

N

Během konzultace si zapisuji, tvořím pro vás to-do list

N

Odkazy, tipy a všechny poznámky vám po setkání zašlu

Cena

Konzultace – 60 min

2 599,- Kč

Doplňující konzultace

1 200,- Kč

V ceně konzultace je zahrnuta příprava – projdu si vaši stávající webovou prezentaci i sociální sítě, poslechnu si, s čím se trápíte a o čem se potřebujete poradit. Před konzultací obdržíte dotazník s otázkami, abych se na naše setkání mohla důkladně připravit a ihned vám předat cenné a praktické rady.

Po našem setkání obdržíte to-do list s akčními kroky, odkazy a tipy ke svému lektorskému projektu a moje poznámky.

Chci si objednat konzultaci

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Kdo jsem?

Začala jsem podnikat pouze s FB stránkou Kika‘s German (2019) a podařilo se mi během pár měsíců zaplnit kapacity tak, že jsem musela studenty odmítat. Po prvním roce podnikání jsem začala své studenty delegovat na další lektorky. Vytvořila jsem online kurz a začala učit nezávisle na místě i čase. Po spuštění webových stránek, podcastu a Instagramu jsem začala tvořit e-lessons – úplně nový způsob učení. Nejenže mě studenti nevidí „naživo“, nevidí mě vůbec. Dostanou ode mne video a zadané úkoly a pracují na sobě a své němčině samostatně. Za pouhé tři měsíce jsem kapacity Mentoringu pro samouky naplnila také. Spokojení studenti spustili lavinu ve svém okolí – nadšená studentka o mně řekla své sestře, ta zase svému manželovi a ten kolegovi v práci – bum, a kapacity jsou plné.

Pokud budete dělat svoji práci dobře, kvalitně a se srdcem, nemusíte se konkurence bát. Naopak!

Po více než čtyřech letech podnikání mě má práce nejen baví, ale nadstandardně živí. Můžu cestovat po světě, žít v různých koutech světa, neřešit časový posun a být v kontaktu jen s motivovanými a skvělými studenty.

Chci k tomu pomoct i vám. Všichni můžeme dělat svoji práci tak, aby nás bavila a přinášela nám pozitivní energii.

Co o mně říkají lektoři?

S Kristýnkou jsem absolvovala konzultace pro lektory a 100% doporučuji. Má úžasné know-how, jak začít učit na volné noze, které Vám předá a upraví každému individuálně. Dala mi neskutečné množství skvělých a praktických tipů a vlastně celý návod, jak můj sen převést ve skutečnost. Profesionální a svěží přístup, pokud jste lektoři a potřebujete posunout dál nebo s učením začínáte, rozhodně se konzultace vyplatí!
– Kristýna M. – zakladatelka LanguageStudio.cz
S Kikou jsem absolvovala konzultaci pro lektory a na 100 % ji doporučuji. Mé podnikání už je delší dobu rozjeté, proto jsem velmi ocenila, když mi Kika vyšla vstříc a připravila pro mě konzultaci na specifické téma, o které jsem ji požádala. Z jejích rad a postřehů byly znát roky zkušeností, kterými si sama prošla. Vše se mnou probrala a šly jsme rovnou k tématu, žádná zbytečná teorie kolem. Skvělé jsou taky konkrétní a praktické akční kroky, které jsem mohla ještě ten den podniknout. Až budu v budoucnu tápat s novým projektem, určitě se na ni zase obrátím.

– Lenka B. – zakladatelka Cioeitalstina.cz